Vraag en antwoord


Hoeveel keer per week Privé Training?

Hoe vaak je wilt sporten hangt af van je eigen behoeften in combinatie met wat je wilt bereiken. Doordat je effectieve trainingen krijgt kan je met één keer per week sporten al een heleboel resultaten behalen. 

Hoe ziet een Trainingsessie eruit? 

Elke Training is anders, maar vaak krijg je eerste een full body warm up voordat je aan de kern van de training begint. De kern bestaat uit een kracht of cardio gedeelte en aan het eind krijgt je specifieke stretches indien dit nodig is.

Dien ik Fitness materiaal aan te schaffen?

Je Trainer neemt voor je training verschillende soorten materiaal mee. Hij kan je ook helpen met het aan schaffen van verschillende soort fitness materiaal, maar dit is niet een vereiste. 

Wat kan een Privé trainer voor mij doen?

Een privé trainer maakt uitgebreide trainingen die specifiek voor jouw lichaam en wensen zijn gemaakt. Je word gemotiveerd en gepusht zodat je je doelen behaald, door middel van vaste training afspraken met je coach word je meer verantwoordelijk, en is het overslaan van een training een stuk minder aantrekkelijk! 

Waarom is sporten zo belangrijk? 

Door regelmatig te sporten houdt je je lichaam gezond en sterk. Je raakt kilo's kwijt, je kweekt spieren en je hart en vaatstelsel verbetert. Verder verlicht je stress in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je ook nog is een mooiere en gezondere look!

Waar train ik precies?

Bij PrivéPersonalTraining krijg je training bij jouw thuis! Je trainer komt langs met zijn materiaal specifiek voor jouw training op de afgesproken tijdstip. Dit bespaart je tijd zodat je na een lekkere training niet heen en weer hoeft te gaan voor de sportschool.

Wanneer kan ik een les krijgen? Met wat fitness materiaal ga ik aan de slag?

Je spreekt met je trainer af wanneer je het liefst een privé training krijgt.

Hoe lang duurt een training?

Een training duurt gemiddeld 60- 75min.

Krijg ik advies wanneer het gaat om mijn dieet of supplementen?

Jazeker, je krijgt altijd (gratis) advies bij het aanpassen van je lifestyle wanneer het gaat om dieet of supplementen, zodat je resultaten makkelijker te behalen zijn.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan bellen en/of appen naar 06-13857515 voor het maken van een afspraak. 

Heeft u nog andere vragen?

Voor andere vragen kan je een e-mail sturen naar Divo-pt@hotmail.com